A A A

Stages

Bij Ymere zijn stagiaires van harte welkom. Wij bieden snuffelstages, ervaringsstages en afstudeerstages op allerlei niveaus. Studenten uit allerlei onderwijsrichtingen kunnen bij ons stage lopen. Duale studenten kunnen bij ons terecht voor een werkplek gedurende 6 maanden.

Werkervaring opdoen

Bij Ymere doe je werkervaring op in een inspirerende omgeving. Je krijgt een persoonlijke begeleider en een stagevergoeding. Je draait volop mee op een afdeling. Daar leer je veel over de corporatiesector en over de gang van zaken in een grote organisatie.

Meer informatie

Ben je geinteresseerd in een stage bij Ymere en wil je weten of er mogelijkheden zijn? Mail dan je verzoek en je motivatie naar sollicitaties@ymere.nl

Logo AIESECAIESEC

Ymere ondersteunt de doelstellingen van AEISEC. Dit wereldwijde platform ondersteunt studenten en jonge mensen in de ontwikkeling van hun talenten en leiderschapskwaliteiten.

Stageplaatsen

Stagiair Communicatie

Wil jij tijdens jouw stage niet stilzitten en veel leren? Bij Ymere kan dit! Ymere heeft een dynamische communicatieafdeling met 16 medewerkers. Elke medewerker is ergens in gespecialiseerd. Dat betekent dat je hier veel kennis kan op doen en diverse werkzaamheden verricht.

Ben jij een HBO-student Communicatie? Wil je je kennis en ervaring inzetten op gebied van online communicatie, toepassing van social media en contentstrategie? Zoek je een leerwerkplek op een dynamische afdeling met veel vera...