A A A

Ervaringen

Oud-stagiaire Roeslan Alami, 24 jaar

"Op de communicatieafdeling van Ymere is het altijd supergezellig, ook als er deadlines dreigen te komen. Dit komt door de lieve en vriendelijke collega’s die je altijd te hulp zullen schieten als het even niet meezit. Ook kan je altijd terecht bij ze met vragen, ook als het druk is. Toch moet je het in je hebben om ook zelfstandig aan de slag te kunnen. Je krijgt veel vrijheid binnen je projecten, wat heel prettig is. Als je denkt dat de projecten saai zijn heb je het mis, deze zijn heel dynamisch en leerzaam. Je leert het vak communicatie kennen, zowel intern als naar de huurders toe. Kortom stagelopen bij de communicatieafdeling van Ymere is geweldig. Hier vragen de collega’s altijd jou of je wat wilt drinken!"

Februari 2018, afdeling Communicatie

Bekijk hier de vacature voor stagiaire Communicatie

Oud-stagiaire Amanda Mirza, 24 jaar

"Vervelende klusjes doen die niet binnen je opleiding passen? Dat komt hier niet voor. Je wordt snel opgenomen binnen het team als volwaardige collega en je leert bij Ymere veel over het vak Communicatie. Een ideale stageplek om te leren hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Al je collega's staan open om jouw vragen te beantwoorden met zijn/haar kennis en expertise. Hier leer je enorm veel van, meer dan je denkt. Lijkt het je leuk om veel te leren over communicatie en mee te werken aan mooie resultaten? Dan is een stage bij Ymere iets voor jou!"

Juni 2017, afdeling Communicatie

Oud-stagiaire Gilda Ghaffari Erdimousa, 21 jaar

"1 september 2016, maandagochtend om 9.00 uur. Met honderd vragen en een bonkend hart liep ik het kantoor van Ymere binnen. Inmiddels is het mijn laatste week en heb ik mijn plekje helemaal gevonden. De zes maanden zijn voorbij gevlogen. Ik heb mij nooit een stagiaire gevoeld bij Ymere, maar een echte collega. Je leert het vakgebied beter kennen, maar ook jezelf. Al je ideeën en creativiteiten zijn welkom bij Ymere. Je moet wel gemotiveerd zijn en zelf initiatief nemen. Kun jij dat en durf je een uitdaging aan? Dan is een stage bij Ymere iets voor jou!"

Januari 2017, afdeling Communicatie

Oud-stagiaire Eveline Bruin, 21 jaar

"De hele dag koffie halen voor collega's? Vergeet het maar. Wat je wel mag doen? Leren van ieders zijn of haar expertise. Bij Ymere krijg je als stagiaire op het gebied van Communicatie veel mee. Wat ik vooral erg positief vond, is dat je bij Ymere niet als een stagiair behandeld wordt. Je draait volwaardig mee en draagt echt een steentje bij. Hou je dus van een uitdaging, wil je veel leren en schrik je niet van deadlines? Dan is een stage bij Ymere iets voor jou!"

Juni 2016, afdeling Communicatie