17-3-2020  |  Persbericht

Corona: hoe gaat Ymere ermee om?

Het coronavirus leidt ook bij Ymere tot aanpassingen in de dienstverlening en werkwijze. De gezondheid van huurders en medewerkers staat daarbij voorop. Ymere volgt de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid en heeft maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 

De maatregelen zijn bedoeld om de gezondheid van medewerkers, huurders en relaties te beschermen en de dienstverlening aan onze huurders zo goed mogelijk voort te zetten. Contacten met huurders en tussen medewerkers onderling gaat zoveel mogelijk telefonisch of via andere digitale kanalen.

Ymere heeft de volgende maatregelen genomen:

  • De balies in alle regiokantoren zijn gesloten. Huurders met vragen kunnen bellen of online contact opnemen. Via de website www.ymere.nl kunnen huurders zelfs online veel zaken regelen.
  • Veel reparaties worden uitgesteld. Spoedreparaties gaan zoveel mogelijk door. Servicemonteurs hebben instructies gekregen en nemen voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
  • Bewonersbijeenkomsten en overleggen met huurders gaan niet door.
  • Woningbezichtigingen met nieuwe huurders gaan wel door. Maar ook hier nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen om fysiek contact te vermijden. De verhuurmakelaar vertelt u hierover meer.

Bovenstaande maatregelen kunnen, afhankelijk van het advies van de RIVM en Rijksoverheid, de komende tijd veranderen. Kijk op www.ymere.nl voor de actuele stand van zaken.

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuws-alert.

Aanmelden

Met persvragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van Ymere via communicatie@ymere.nl..