Laan van Spartaan

Laan van Spartaan

Nieuw, rustig en stads wonen in Laan van Spartaan

Het grote voordeel van een nieuwe woonwijk is dat er niet alleen stenen worden gebouwd, maar vooral dat het een fijne buurt wordt waar het lekker is om thuis te komen.

Stadse buurt in Amsterdam West
Laan van Spartaan is een stadse buurt met een modern en sportief karakter. De wijk ligt nèt buiten de Ring A10 vlakbij het levendige Bos en Lommer.

Wonen op een eiland
De buurt is als het ware een eiland, omdat het omsloten is door een gracht, het grote woongebouw ‘De Tribune’ en de Jan van Galenstraat. Dat is wel zo prettig, je hebt alleen bestemmingsverkeer en het heeft hierdoor een intiem sfeertje.

Sportief hart van de buurt
De wijk is ook voor wie wat beweging wil erg prettig. Het hart van de buurt bestaat uit gloednieuwe sportvoorzieningen. Er is altijd wel iemand aan het hardlopen, ballen, bootcampen of yoga-en. En zo kom je weer nieuwe mensen tegen.

Rustig wonen
Om de velden heen liggen grote en kleinere gebouwen met hoven, tuinen, appartementen, gezinswoningen en andere buurtvoorzieningen. Je kunt met de auto de buurt alleen bereiken via de drie afslagen aan de zuidkant van de Jan van Galenstraat. Met de fiets of te voet kun je ook via één van de twee bruggen over de Erasmusgracht de wijk in.

Centrale locatie
De locatie is super centraal. Je bent op de fiets in zo’n 10 minuten in de binnenstad.
Maar ook in de buurt is genoeg te doen en te beleven.


Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.