Laan van Spartaan

Meer informatie Hof A

Laan van Spartaan Hof A
In Hof A worden er medio maart 84 vrijesector woningen inclusief parkeerplek opgeleverd. De woningen hebben allen een buitenruimte, waarvan een flink deel royaal te noemen is. Hof A is een gebouw met zowel deze vrije sector huurwoningen en koopwoningen. De koopwoningen zijn voor 100% verkocht.

Comfortabel
Wonen in een nieuwbouwappartement is comfortabel wonen.  Alle appartementen hebben een luxe en complete keuken met inbouwapparatuur. Er is een frisse en moderne badkamer geplaatst. De kamers zijn ruim en licht. Het zijn ook energie zuinige woningen, voorzien van energielabel A en stadswarmte.

Goede locatie
Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk, net buiten de Ring A10. Dat betekent dat je in ongeveer 10 minuten fietsen in de binnenstad bent. Ook het vlakbij gelegen NS-Station, tram, bus en de ringweg, maken deze locatie super goed te bereiken.

Ruimte
Of je voor een 2, 3 of 4 kamer appartement gaat, je hebt veel woonruimte tot je beschikking. De afmetingen variëren tussen de ca. 72 en 135m2. Je auto staat veilig en droog op een eigen parkeerplek in de garage.


Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.