Nieuwbouw

 

Kimwierde

Vlakbij het centrum van Almere Haven heeft Ymere 40 nieuwe sociale huurwoningen in de wijk De Wierden gerealiseerd. Alle appartementen zijn inmiddels bewoond. 

 

De ligging is perfect: omringd door groen, aan het Gooimeer, vlakbij het centrum van de Haven met winkels, lunchrooms en restaurantjes. Kimwierde is eind 2019 opgeleverd. 

Woningen verhuurd

De woningen zijn bewoond. Als er alsnog woningen beschikbaar komen, dan komt er een advertentie op WoningNet Almere. 

Wilt u in aanmerking komen? Dan kunt u alleen reageren via WoningNet Almere.

Vragen?

Woont u in Kimwierde? Hieronder vindt u een overzicht met veelgestelde vragen. 

 

Nee, er zit een normale radiator in de badkamer

U kunt alleen via het binnenterrein de boxgang in en weer uit

Ja, u mag zonnescreens aanbrengen. Er is een kleurcode afgesproken waar de bewoners zich aan moeten houden -> Linen | Pearl Grey (008007)

U kunt het kastje naast de spoelbakkast zelf verwijderen. Er is al rekening gehouden bij elk appartement met een speciaal kopschot, waarop het blad dan blijft dragen.

Er is een loze (elektra) leiding aanwezig achter het keukenblok (spoelbakkast) die u kunt (laten) voorzien van bedrading. Uiteraard dient u de groepenkast dan ook uit te breiden met een extra groep. De afvoerslang kan worden aangesloten op de speciale gootsteenafvoer. Er is een T-stuk aanwezig op de waterleiding in het gootsteenkastje waarop een kraan kan worden gemonteerd.

Er zit een halofoon installatie die is voorbereid op eventuele uitbreiding naar videofoon.

De wanden worden behang klaar opgeleverd. De grijze betonnen constructiewanden waar normaal gesproken ook kleine luchtbelletjes inzitten zijn volledig behang klaar glad getrokken (wit). Behang klaar wil niet zeggen saus klaar. De wanden moeten voorgestreken worden, omdat de wanden anders heel erg opzuigen.

Op de plafonds komt wit spuitwerk. Dat wordt ook spakwerk genoemd.

Breng een voldoende geluidsisolerende laag aan tussen de vloer en de vloerbedekking. De tussenlaag moet een geluidsreducerende werking hebben van minimaal 10 decibel (volgens de ISO NEN 717-2 (Delta Llin waarde), dit staat vermeld op de verpakking). Als geluidsreductie van minimaal 10 decibel niet mogelijk is, kunt u geen harde vloerbedekking leggen. Als u tapijt legt, is een isolatielaag niet nodig.

Zit uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met uw gebiedsbeheerder.