Accountmanager Schadeafhandeling en klachten Vastgoedservice

Wil jij een bijdrage leveren aan het realiseren van een hoge klanttevredenheid en tegelijk actief meewerken aan procesverbeteringen? De afdeling Vastgoedservice is op zoek naar een resultaatgerichte collega die met ervaring in techniek en woningbouw, oog voor de belevingswereld van huurders en de strategie van Ymere, klachten- en schadedossiers van huurders weet af te handelen en tal van klantvragen oppakt.

Over de afdeling

De afdeling Vastgoedservice is de verbindende factor tussen de Vastgoedafdelingen Service & Onderhoud en Co-creatie. In deze driehoek is de afdeling een onmisbare schakel. Als collega’s en als afdeling zijn we continue aan de slag met het verder optimaliseren van onze werkprocessen.

Wat je gaat doen

 • Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het effectief en klantgericht afhandelen van bijzondere huurderzaken voor het gehele proces Vastgoedbeheer. Je doet dit in nauwe samenwerking met de collega’s van de afdeling Wonen en Verhuur en je directe collega’s van Vastgoedbeheer.
 • Je hebt als nieuwe collega enkele belangrijke rollen. Je bent verantwoordelijk voor het klantvriendelijk en oplossingsgericht afhandelen van vraagstukken die  buiten reguliere vastgoedprocessen vallen. Denk hierbij aan het soepel begeleiden van reparaties na brand-, water-, en stormschades, het uitzoeken van verzekerings-, aansprakelijkheids- en juridische vraagstukken, maar ook aan het behandelen van huurdersklachten over de dienstverlening van Ymere. Ook maak je verbetervoorstellen en geef je advies over procesverbeteringen  zodat ad hoc situaties in de toekomst vermeden worden.

“Aan het begin van de dag weet je niet hoe je agenda gaat lopen, jij komt namelijk met allerlei huurders en situaties in aanraking die om een oplossing of antwoord vragen. Dat is enorm uitdagend en leerzaam”! – Fenna Schippers, accountmanager Vastgoedservice.

Wat jij hebt

 • Een relevante afgeronde MBO/HBO opleiding aangevuld met minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met vastgoed / bouwkunde.
 • Je hebt ervaring in contacten met huurders, zowel telefonisch als schriftelijk en eventueel in de woning. Ook pittige gesprekken ga je niet uit de weg; je hebt inlevingsvermogen in de klant, maar kan ook goed onderbouwd ‘nee’ zeggen.
 • Om succesvol te zijn in je werk kennen anderen je als iemand die denkt in oplossingen en kansen en ben je bewezen bekwaam in de vertaling hiervan naar procesverbeteringen.
 • Met jouw oplossingsgerichte houding kan je veel werk verzetten; hierbij ben je instaat de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je vindt het leuk om complexe vraagstukken uit te zoeken voor collega’s of klanten.
 • Resultaat- en klantgerichtheid kenmerkt je werkwijze, met oog voor de relatie. De afdeling Vastgoedservice is continue op zoek naar haar toegevoegde waarde. Hierdoor is een nieuwe collega met zelfreflectie, relativeringsvermogen en het “out of the box denken” van essentiële waarde voor het team.

Wat wij bieden

Ymere kenmerkt zich als een organisatie waar een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staat en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, maximaal € 4.098,- bruto per maand (schaal H CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week.
 • Een zeer afwisselende functie in een team in ontwikkeling, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Reageren kan tot en met vrijdag 27 mei.

Zodra er geschikte kandidaten zijn gaan we in gesprek, dus wacht niet te lang met reageren!

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met:

Contactpersoon

Ester Verweij
Manager Vastgoedservice
06- 533 56 194