Locatiebeheerder

Krijg je energie van het uitvoeren van facilitaire en dienstverlenende taken en wil jij graag de gastheer van Ymere zijn op een van onze locaties? Los jij graag proactief en zelfstandig problemen op en ben je ervaren in het aansturen van leveranciers? Dan maken wij graag kennis met je!

Over de afdeling

Het Facilitair Bedrijf is een onderdeel van het cluster HR&O en Facilitair en maakt deel uit van de Stafdiensten van Ymere. Vanuit HR&O en Facilitair zetten we de medewerker centraal bij onze dienstverlening. Wij zijn Partner in Business in onze bijdrage aan de realisatie van de Ymere-strategieën, voor onze directie en collega’s, als onze huurders en externe stakeholders. We beogen het creëren en borgen van een aantrekkelijke werkomgeving, waarin onze medewerkers (duurzaam) op hun competenties worden aangesproken, effectief kunnen samenwerken en de ruimte krijgen zich te ontwikkelen. In afstemming met directie en leidinggevenden werken we aan de doorontwikkeling van de organisatie en geven we invulling aan strategische personeelsplanning en professioneel huisvestingsbeleid. De afdeling Facilitair bestaat uit 20 medewerkers en is binnen Ymere verantwoordelijk voor de facilitaire services, huisvesting, inkoop & contractmanagement, veiligheid, gezondheid, welzijn en mobiliteit in alle (9) kantoren en wijkkantoren waaronder diverse bedrijfsverzamelgebouwen.

Wat je gaat doen

 • Jouw taak is het professioneel, dienstbaar en adequaat uitvoeren van alle facilitaire en dienstverlenende taken voor de interne organisatie, hiervoor werk je met het facilitair management informatie systeem (Topdesk);
 • Je stuurt leveranciers aan en controleert het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken en aanwezige contracten;
 • Op jouw vaste locaties werk je binnen de kaders van het Facilitair Bedrijf en onderhoud pro actief de samenwerking met de organisatie, het team en de externe huurders;
 • De Locatiebeheerder is als gastheer en ‘spin in het web’ het eerste aanspreekpunt binnen de kantoren voor alle facilitaire klachten, wensen, informatie, storingen etc.;
 • Je hebt een coördinerende en/of uitvoerende rol in het zelfstandig en pro actief oplossen of beheren van facilitaire vraagstukken op gebied van: gebouwbeheer, onderhoud / techniek, werkplekbeheer, kleine verbouwingen en verhuizingen, budget bewaking, inkoop en bestellingen, BHV en Arbo;
 • Vanuit je kennis van Facility Management werk je projectmatig (zelfstandig of in teamverband) mee aan verbeteringen en doe je verbetervoorstellen voor de doorontwikkeling van de afdeling. Denk hierbij aan: het ondersteunen bij inkoopprojecten, begeleiden van een verhuizing of aanpassing in het kantoor, optimalisatie van processen & dienstverlening;

“Als locatiebeheerder ben je het visitekaartje van Ymere op de locaties. Als spin in het web heb je afstemming met alle leveranciers en collega’s. Met als doel een fijne, inspirerende werkomgeving te realiseren waar iedereen prettig werkt”. – Mirjam Zwart, voormalig Locatiebeheerder.

Wat jij hebt

 • Een afgeronde studie Facilitair Management op HBO niveau;
 • Onder druk werken zowel zelfstandig als in teamverband is geen probleem en je ziet een uitdaging in het oplossen van complexe en lastige situaties;
 • Je beschikt over voldoende sociale en communicatieve vaardigheden om de wensen van de Ymere organisatie te vertalen in passende dienstverlening;
 • Gevoel voor humor en kennis van Topdesk (FMIS) is een pré.

Wat wij bieden

Ymere is een organisatie die een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel heeft staan en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, maximaal € 3.700,- bruto per maand (schaal G CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week;
 • Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor trainingen of zelfs een extra studie. Veel collega’s groeien door naar diverse andere functies binnen de afdeling of organisatie;
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Je kunt je interesse kenbaar maken tot uiterlijk 1 juni 2022.

Een Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met:

Contactpersoon

Marijn de Vries
Manager Facilitair Bedrijf
06 - 538 12 805