Medewerker Projectbureau Veiligheid en Duurzaamheid

Als Medewerker Projectbureau Veiligheid en Duurzaamheid ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de communicatie met en medewerking van onze huurders binnen de verschillende projecten van het projectbureau. De projecten die we uitvoeren zijn gericht op het verduurzamen en/of het veiliger maken van de woningen. Dit betreft een vacature voor de functie van combidienstmedewerker.

Jouw werkgebied is Metropoolregio Amsterdam, een bruisende hoofdstad waar je veel diversiteit in huurders en collega’s tegenkomt. Je bent in staat snel te schakelen in diverse belevingswerelden en een wisselende werkomgeving.

Over de afdeling

Onze standplaats is kantoor Ymere West – Anderlechtlaan 200 – Amsterdam. Na inwerken op kantoor zullen de verdere werkzaamheden zowel vanuit huis als van kantoor verricht worden. Afhankelijk van je werkzaamheden werk je naar verwachting 50% (2 dagen) op kantoor. Een geschikte werkplek thuis is van belang.

Het projectbureau bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste medewerkers die elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Samen sturen we op resultaat; een veilige en duurzame woning én een tevreden huurder!

Wat je gaat doen

Als Medewerker Projectbureau ben je de flexibele kracht binnen jouw projectteam. Als onderdeel van het team krijg je projecten toegewezen die van begin tot eind onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Afhankelijk van waar jij nodig bent, word je binnen of buiten ingezet. Je bent moeiteloos in staat om de binnendienst functie of buitendienst functie over te nemen bij afwezigheid of uitval. Je gaat bij huurders langs (buiten), maar verricht daarnaast ook administratieve werkzaamheden (binnen). Een echte duizendpoot dus!

Hoe ziet mijn werkdag er uit?

“Ik start mijn werkdag tussen 08:00 en 09:00 en op een teamdag werk ik op kantoor. Vandaag staan er huisbezoeken gepland om uitleg te geven over werkzaamheden. Ik signaleer of er zaken zijn die besproken moeten worden met de aannemer. Eenmaal terug op kantoor verwerk ik de administratie van vandaag. Afsluitend staat een overleg gepland met mijn team over brieven en een bewonersbrochure die wij gaan uitsturen”.

 

Wat jij hebt

 • Je hebt affiniteit met projectmatig werken en bezit de bijbehorende flexibiliteit;
 • Je hebt overtuigingskracht en weet om te gaan met weerstand van huurders;
 • Je bent proactief en denkt in oplossingen;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je werkt zorgvuldig en hebt oog voor detail.

Daarnaast vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Technische kennis en ervaring met woningwerkzaamheden is een pré;
 • Je hebt ervaring met klantcontact zowel face-to-face als via de mail of telefonisch.

Wat wij bieden

Ymere is een organisatie die een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel heeft staan en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, maximaal € 3.357,- bruto per maand (schaal F CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week;
 • Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor trainingen of zelfs een extra studie. Veel collega’s groeien door naar diverse andere functies binnen de afdeling of organisatie;
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Reageren is mogelijk tot en met 5 juli 2022. Bij geschikte kandidaten gaan wij wel direct is gesprek.

Onze procedure bestaat uit één of meerdere gesprekken en een pre-employment screening. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met:

Contactpersoon

Tjeerd van der Schee
Teamleider projectbureau Veiligheid en Duurzaamheid
T: 088 - 0806 468