Projectleider Verduurzaming Vastgoed

Als projectleider verduurzaming zorg je ervoor dat geplande verbeteringen of onderhoud zo goed mogelijk gerealiseerd worden. We willen de kwaliteit van onze woningen verbeteren en tegelijkertijd verduurzamen. Huurders kunnen comfortabeler wonen en hoeven minder energie te verbruiken. Een hele mooie kans om hier als projectleider verduurzaming aan bij te dragen. Daar hebben wij een unieke manier van werken voor ontwikkeld, namelijk co-creatie. Omdat het samen beter kan! En we willen graag dat jij een actieve en inspirerende bijdrage gaat leveren om deze nieuwe vorm van samenwerken nog verder te verbeteren. Krijg jij hier energie van? Dan maken we graag kennis met jou! 

 • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de projecten. Je hebt een eigen, diverse projectenportefeuille. Hierbij houd je planningen en budgetten nauwlettend in de gaten. Je gaat samen met een van onze vaste partners op zoek naar de beste oplossingen voor zowel de lange als de korte termijn; 

 • Tevens werk je aan afwisselende onderhoudsprojecten variërend van restauratie van monumentale panden in de binnenstad tot duurzame en innovatieve verbetering van bestaande woningcomplexen; 

 • Je maakt onderdeel uit van een van de realisatieteams. Hierbij lever je ook een bijdrage aan thema's die ondersteunend zijn voor alle projecten en daarmee belangrijk voor iedere Project-/Programmamanager Realisatie in het team. Een thema is bijvoorbeeld installaties, asbest, flora en fauna. Bovendien draag je met een actieve houding bij aan de energie in het team;

 • Actief afstemming zoeken met de andere Co-Creatie teams, Programmering en Evaluatie, om de Plan-Do-Check-Act gestalte te geven, te leren en te verbeteren. Maar je vergeet ook de rest van de organisatie niet;

Je werkt de ene dag op een van onze kantoren en de volgende dag sta je op de steiger. Je weet welke balans hierin nodig is om optimaal je resultaat te bereiken.  

 • Een HBO werk- en denkniveau;

 • Ervaring als Projectleider (minimaal 3 jaar);

 • Bouwkundige / technische achtergrond;

 • Affiniteit met brandveiligheid;

 • Als projectverantwoordelijke ben je flexibel, weet je goed te prioriteren en zorg je dat je anderen meekrijgt in veranderingen binnen je project;

 • Proactieve werkhouding en bereid een stapje extra te zetten;

 • Oplossingsgericht en een hoge betrokkenheid;

 • Sterke communicatieve vaardigheden en durft kritische vragen te stellen aan alle partijen die betrokken zijn om een klus te klaren;

 • Een goed oog voor de planning en houdt goed overzicht over de verschillende projecten.

Een afwisselende dynamische werkweek. Waar je met jouw unieke persoonlijkheid echt iets kan betekenen voor de huurder. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én je werkweek zelf in te richten. Zo werk je vandaag op kantoor, bezoek je morgen een project of werk je vanuit huis.

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, maximaal € 5.235- bruto per maand (schaal H, I of J CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week.

Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een jaarlijks opleidingsbudget van €900,-voor zowel vak-als loopbaan gerichte opleidingen en coaching;
 • 189,9 verlofuren met de mogelijkheid om extra dagen te kopen of verkopen;
 • Een goede pensioenregeling, extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen;
 • Een smartphone en laptop van de zaak;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,15 netto per dag;
 • De mogelijkheid om je thuiswerkplek in te richten t.w.v.€950,-;
 • Voor het reizen van huis naar kantoor én bij zakelijke reizen ontvang je een reiskostenvergoeding(deze ontvang je ook bij reisbewegingen te voet of per fiets);
 • Eindejaarsuitkering van € 1.000,-bruto;
 • En last but not least: Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team!

De Projectleider Verduurzaming is binnen de afdeling Co-creatie van Vastgoedbeheer verantwoordelijk voor het geplande onderhoud en verbeteren (renoveren) van ons vastgoed. Op projectmatige basis worden onze woningen onderhouden en vindt er verbetering en verduurzaming plaats. Voor het realiseren van dit soort onderhoudsprojecten wordt nauw, in co-making, samengewerkt met vaste partners. Hiervoor zijn verschillende realisatieteams binnen de afdeling ingericht. Namelijk het team Planmatig onderhoud Eigenbezit, het team Planmatig onderhoud VvE, het team CO2-Pact en het team Projectmatige Woningverbetering. Elk team is verantwoordelijk voor 1 of meerdere programma's. Bijvoorbeeld renovatie in bewoonde staat, vervangen RGA's en lood eruit.

De komende jaren ligt de focus van de realisatieteams op het verder vormgeven en verbeteren van de samenwerken met onze vaste partners (co-makers) en andere stakeholders. We kijken naar het gezamenlijke belang en vanuit daar vliegen we projecten aan. "Zo bespaart Ymere/VvE kosten en levert het meer op voor onze partners". Aan deze niet traditionele, maar vernieuwende samenwerking lever je een actieve en inspirerende bijdrage.

Solliciteer direct via de paarse sollicitatieknop. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische bevestiging. Zodra er een geschikte kandidaat is gaan we in gesprek. Dus wacht niet te lang!

Goed om te weten: wij doen altijd een een pre-employment screening. 

Nog vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Merel Jacobs op telefoonnummer 06-43427198

 

 

 
 

"Als Projectleider Verduurzaming ben je dé spin in het web en verantwoordelijk voor een project of programma met als doel dit zo goed mogelijk af te ronden voor de huurder en voor Ymere." – Joery Jordanov Projectleider Veiligheid & Duurzaamheid.