Senior Werkbegeleider Mutatieonderhoud

Wil jij het verschil maken in deze veelzijdige functie van Senior Werkbegeleider mutatieonderhoud? Je stuurt functioneel de Werkbegeleiders en Ondersteuners aan. In totaal geef je leiding aan 8 personen, een mooi enthousiast team die jij nog beter mag maken! Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het proces waarin een woning tussen twee opvolgende huurcontracten wordt opgeknapt. Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Lees dan meer over deze uitdagende functie.

Over de afdeling

De afdeling Mutatie Onderhoud maakt deel uit van het bedrijfsonderdeel Ymere Service en Onderhoud. Binnen de afdeling zijn de werkbegeleiders verantwoordelijk voor het proces waarin een woning tussen twee opvolgende huurcontracten wordt opgeknapt. In dit proces werken zij daartoe nauw samen met de collega’s van verhuur, de eigen vaklieden van Ymere en de medewerkers van externe aannemers. De afdeling heeft als uitdaging om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden in een woning snel, kwalitatief goed en tegen minimaal noodzakelijke kosten worden uitgevoerd. Het resultaat moet een tevreden huurder zijn, zo kort mogelijke leegstand en verantwoorde uitgaven.

Wat je gaat doen

 • Jij stuurt functioneel de werkbegeleiders en ondersteuners in twee regio’s aan. In totaal ongeveer 6 tot 8 personen. Je bewaakt en coördineert de voortgang van het werk, rapporteert hierover aan de manager mutatieonderhoud en bent het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse operationele vraagstukken; 
 • Je vormt samen met de andere senior werkbegeleiders de verbindende schakel naar het team werkbegeleiders en ondersteuners, de eigen vaklieden en comakers en de collega-afdelingen binnen het verhuurmutatieproces;  
 • In de samenwerking met de senior woonmakelaars maak je de verbinding met het proces verhuur en zorg je er samen voor dat het volledige verhuurmutatieproces optimaal verloopt (ketenintegratie). Je analyseert daartoe het verhuurmutatieproces en komt met verbetervoorstellen; 
 • Je bewaakt de doorlooptijd van de uitgegeven opdrachten aan de eigen dienst en aannemers en zorgt ervoor dat deze opdrachten binnen de afgesproken tijd (zowel technisch als administratief) worden afgehandeld;
 • Samen met de andere senior werkbegeleiders en de manager mutatieonderhoud bespreek je de tactische aandacht- en verbeterpunten over de verschillende regio’s heen. 
 • Je bewaakt de ontwikkeling van de mutatiekosten in relatie tot het beschikbare budget;

Je levert een bijdrage bij het analyseren van de maandrapportage en stelt voor jouw eigen regio’s een toelichting op voor de manager mutatieonderhoud. 

''Een nieuwe huurder tevreden zijn nieuwe woning laten betrekken. Daar doen we het voor!''

Wat jij hebt

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bouwkundig onderlegd, hebt affiniteit met vastgoed en aantoonbare/ relevante ervaring in de (bouw)techniek;
 • Leidinggevende capaciteiten, jij weet jouw team optimaal te motiveren;
 • Een gezonde dosis energie.

Wat wij bieden

Een afwisselende dynamische werkweek. Waar je samen met jouw collegá s echt iets kan betekenen voor de huurder. Jij bent vrij om jouw werkweek zelf in te richten, zo werk je vandaag op kantoor in Amsterdam, bezoek je morgen een project of werk je vanuit huis. (thuiswerkkantoor van Ymere)

Ymere staat voor een gezonde balans tussen werk en privé. Je hebt alle ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en hiervoor is er jaarlijks een budget van €900,- voor jou beschikbaar.

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding maximaal €4.772,00,- bruto per maand exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week (gewaardeerd op schaal I, CAO Woondiensten);
 • Mogelijkheid tot het zelf indelen van werktijden, denk aan 4x9 werken;
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Onze procedure bestaat uit één of meerdere gesprekken en een pre-employment screening. 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met:

Contactpersoon

Voor vragen bel gerust met Remon Dul, Manager Mutatieonderhoud, op telefoonnummer 06 25 00 57 63.

Of met de Recruiter, Merel Jacobs op telefoonnummer 06 43 42 71 98.