Medewerker Klantcontact

Ben jij iemand die een goede service verlenen belangrijk vindt? Sta jij stevig in je schoenen en vind je het leuk om bij een maatschappelijk betrokken bedrijf te werken? Lees dan snel verder, want dan is deze klantenservice vacature wellicht iets voor jou!

Het volledige sollicitatieproces voor deze functie wordt verzorgd door Randstad. Via de knop ''solliciteer hier'' kun je bij Randstad solliciteren.

Wat je gaat doen

Als klantenservice medewerker bij Ymere beantwoord je eerstelijns vragen van de huurders. Dit kunnen vragen zijn over facturaties, reparaties, overlast, inbraak enzovoort. De vragen die je krijgt zijn heel verschillend, hierdoor is geen dag hetzelfde op de klantenservice bij Ymere.

Naast het telefonisch beantwoorden van vragen handel je de vraag ook administratief af. Je schakelt ook met andere afdelingen zoals ‘’incasso’s’’ en ‘’reparaties’’.

Een typische vraag die je kan krijgen is bijvoorbeeld een huurder die een lekkage in de keuken heeft. De huurder is in paniek omdat de hele keuken onder water staat.

Je weet als klantenservice medewerker precies hoe je met deze situatie om moet gaan en je stelt de huurder gerust. Je zorgt dat er een monteur langs komt en dat het allemaal geregeld is. De volgende dag krijg je een telefoontje van de huurder om je te bedanken voor de goede service.

Wat jij hebt

Je bent iemand die er energie van krijgt om huurders een passende oplossing te bieden. Gesprekken kunnen af en toe best pittig zijn, het is dus belangrijk dat je hier mee om kunt gaan. Daarnaast moeten de volgende punten met je eigen wensen kloppen:

  • Je begint met een training van 2 weken;
  • De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00;
  • Je kan in ieder geval op maandag en vrijdag werken, de rest is flexibel;
  • Je bent 24-30 uur in de week beschikbaar.

Sollicitatieprocedure

De volledige sollicitatieprocedure wordt uitgevoerd door Randstad. Indien je wordt aangenomen, kom je in dienst bij Randstad.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Randstad via
020-5208895
E-mail: callflexaccounts@nl.randstad.com