Wij bieden jou

Wij bieden je natuurlijk een marktconform salaris, een pensioenregeling en enthousiaste collega’s. Maar er zijn meer redenen om bij Ymere te komen werken. 

Scrum

Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling 

Of je nu wilt of niet, niets in je leven blijft hetzelfde. Dat is ook in ons werk zo. Digitalisering, veranderingen in je functie of nieuwe collega’s. Er blijven altijd nieuwe uitdagingen komen. Daarom is het belangrijk om je altijd te blijven ontwikkelen. Want leren is veranderen. En dat vinden wij bij Ymere dan ook heel belangrijk. Daarom krijg je van ons een persoonlijk ontwikkelingsbudget en toegang tot trainingen in onze eigen Ymere Academy.  

Ons aanbod varieert. Van scrumopleidingen tot aan vastgoed gerelateerde trainingen. Het is dus niet erg als jij niet bekend bent met de corporatie wereld. Wij helpen je graag. Zodat jij alle capaciteit die je hebt optimaal kunt inzetten.

Wij bieden een fijne werkomgeving

We werken hard aan het beste resultaat. En dat doen we samen. Daarom vinden we het belangrijk dat je een fijne werkomgeving hebt. Naast dat we aandacht besteden aan een goede werkplekinrichting om hybride te kunnen werken is er ook tijd voor ontspanning. Zo kun je altijd na een overleg met collega’s een potje tafelvoetbal spelen. En is er altijd tijd om successen te vieren. Bijvoorbeeld tijdens een borrel of het eindejaarsfeest.  

Op de bouwplaats

Wij bieden uitdaging 

Bij Ymere zijn we altijd op zoek naar nieuwe, slimme manieren om wonen in de Metropoolregio Amsterdam betaalbaar te houden. En dat is een uitdaging. Door ontwikkelingen als verduurzaming, digitalisering en de inzet van big data moeten we meer out-of-the-box denken. Dingen uitproberen. En wendbaar zijn. Daardoor zijn we als organisatie altijd in beweging. En is er veel ruimte voor nieuwe ideeën.  

Wij bieden Young Ymere 

Binnen Ymere bestaat Young Ymere: een club voor Young Professionals tot en met 36 jaar. Zij richten zich op persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je interne netwerk. Dit doen ze door gedurende het jaar events te organiseren. Denk hierbij aan inhoudelijke trainingen, borrels en een jaarlijks inspiratieweekend. Ook wordt de kennis van Young Ymeerders ingezet bij thema’s die spelen binnen de organisatie.