tekstgrootte
contact sitemap home

Garage Notweg in Osdorp wordt creatieve hotspot

26-8-2008

De Garage Notweg van Ymere wordt voor een periode van 5 jaar een creatieve hotspot, een bedrijfsgebouw voor ondernemers in de creatieve sector.

Uniek gebouw
De Garage Notweg is een uniek gebouw midden in de Wildemanbuurt in Nieuw West, waar hard gewerkt wordt aan de toekomst van Amsterdam. Het Osdorpplein ligt om de hoek, en is goed bereikbaar met bus en tram. Begin 2009 wordt de garage als creatieve hotspot in gebruik genomen.

Wervingsbijeenkomst
Op maandag 1 september is er een wervingsbijeenkomst in Garage Notweg. Iedereen die deel wil uitmaken van deze bijzondere plek, er komen werken of er op een andere manier bij betrokken raken, is van harte uitgenodigd op de wervingsbijeenkomst op:
maandag 1 september vanaf 16.00 uur
in de garage aan de Notweg 38, 1068 LL Amsterdam.

We zijn op zoek naar mensen die werkruimte zoeken, naar programmeurs van bijzondere evenementen op het gebied van social design en naar culinaire programmeurs.

Het programma duurt tot 19.30 en ziet er als volgt uit

Ge´nteresseerden kunnen zich aanmelden via katja@ydi.nl

Binnenkort is meer informatie te vinden op www.garagenotweg.nl.
In de Garage Notweg participeren al Pal West, Bureau Broedplaatsen, Stadsdeel Osdorp, Informatiecentrum Wildemanbuurt, Koers Nieuw West, ORAM, Beehive en Kunstenaars&CO en Ymere.