tekstgrootte
contact sitemap home

Ymere Open Huizendag met rondvaart in Amsterdam-West en Nieuw-West

8-6-2011

Win een Ikea-bon van € 1.000 tijdens rondvaart langs koopwoningen in Amsterdam-West en Nieuw-West op zaterdag 18 juni, 12.00 - 16.00 uur


Op zaterdag 18 juni 2011 tussen 12.00 – 16.00 uur organiseert Ymere een rondvaart langs koopwoningen in Amsterdam-West en Nieuw-West. Belangstellenden kunnen langs de vaarroute vrijblijvend woningen bezichtigen. Er worden modelwoningen opengesteld en er is informatie over de nieuwbouwprojecten van Ymere.

Diversiteit aan koopwoningen
Ymere biedt in Amsterdam-West en Nieuw-West verschillende koopwoningen aan. Zowel eengezinswoningen als appartementen, bestaande bouw en nieuwbouw. De woningen liggen in diverse wijken. Zowel in een stedelijke omgeving zoals in De Baarsjes en Westerpark als in een groene en ruimtelijke omgeving zoals in Geuzenveld en Osdorp. En de woningen zijn betaalbaar. Vanaf € 134.500,- k.k. zijn er woningen te koop.

‘Hop on-hop off’ service
De rondvaart biedt belangstellenden de gelegenheid om zich in een paar uur breed te oriënteren op het aanbod aan koopwoningen in Amsterdam-West en Nieuw-West. Er zijn twee vertrekpunten. Het Sieraad aan de Postjesweg nr.1 en restaurant Opium aan de Sloterplas, Meer en Vaart 175. Voor locaties die niet per boot bereikbaar zijn worden pendelbusjes ingezet.

Hypotheekadvies
In het Sieraad en Opium kunnen bezoekers plattegronden van de woningen bekijken. Er zijn makelaars en medewerkers van Ymere aanwezig om alle vragen rondom het kopen van een eigen woning te beantwoorden. Omdat per 1 augustus de hypotheekregels veranderen zijn er ook hypotheekadviseurs aanwezig die hier informatie over kunnen geven.

Inschrijving
Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.ymere.nl/openhuizendag. Na inschrijving ontvangen ze per post een boardingpass voor de 'hop on-hop off service'. Onder de deelnemers aan de rondvaart verloot Ymere 5 Ikea-woonbonnen van € 1.000!