A A A

Werken bij Ymere

900 collega’s, één doel

Bij Ymere werken zo’n 900 mensen. Ze vinden elkaar in de drijfveer iets nuttigs en belangrijks te doen voor de maatschappij. Samen werken ze aan één gemeenschappelijk doel: mensen een thuis geven.

Werken voor de klant

We richten ons sterk op de klant. Dat doen we met passie en betrokkenheid, maar ook zakelijk en doelgericht. Samenwerking, duidelijke afspraken, eigen verantwoordelijkheid en gerichtheid op resultaat: dat is typerend voor onze manier van werken.

Wat wij bieden

Ymere heeft medewerkers veel te bieden in allerlei verschillende functies. Ook bieden wij een goed (flexibel) arbeidsvoorwaardenpakket. Ymere begeleidt nieuwe medewerkers optimaal in hun loopbaanontwikkeling. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. We ondersteunen ook talent in opleiding. In 2014 heeft het adviescentrum Kenteq ons uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf in de Randstad.

Reputatie

logo top employer 2015Ymere heeft een uitstekende reputatie als werkgever. Als eerste woningcorporatie hebben wij in 2010 het keurmerk TOP Werkgever Nederland ontvangen. In 2015 kregen we voor de vierde keer dit keurmerk. Het onafhankelijke CRF Institute beoordeelt hiervoor alle aspecten van ons personeelsbeleid.