A A A

Werken bij Ymere

Een huis. Niemand kan zonder. Het is een onmisbaar fundament onder een goed bestaan. Ymere zet zich al meer dan 160 jaar in om zoveel mogelijk mensen zo’n thuis te geven.

Bij Ymere maak je het verschil

Ymere is een plek waar je werkelijk verschil maakt. Iedere dag. Of je nou een lekkage repareert, een beter passend huis vindt voor iemand, een nieuw woningbouwproject ontwikkelt of meer steun bij de landelijke politiek organiseert. Jij helpt direct mee aan die fundamentele opdracht van ons: een goed en betaalbaar huis voor iedereen in de Metropoolregio Amsterdam.

Ontwikkel je talenten bij Ymere

Om toekomstgericht te kunnen werken hebben we bijzondere mensen nodig. Mensen met een stevige ambitie. Recht vanuit het hart. Voor die mensen is Ymere de ideale plek om te werken. Een grote, toonaangevende organisatie met volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een eigen, jaarlijks budget voor opleidingen en altijd kansen om stappen te zetten in je carrière. Zodat jij alle capaciteit die jij je hebt optimaal kunt inzetten voor onze huurders.

Uitdagingen

Ymere is altijd op zoek naar nieuwe, slimme manieren om wonen in de metropoolregio Amsterdam betaalbaar te houden voor mensen met een bescheiden inkomen. Verduurzaming, co-creatie, digitalisering en inzet van big data, zijn belangrijke ontwikkelingen. Om dit te bereiken werken wij vanuit een agile gedachtegoed en zetten wij dagelijks scrumteams in.

Young Ymere

Binnen Ymere bestaat Young Ymere; een club voor young professionals tot en met 36 jaar. Young Ymere richt zich op persoonlijke ontwikkeling en organiseert verschillende activiteiten voor inspiratie, nieuwe kennis en het opbouwen van een netwerk.

Kom je Ymere versterken?

Bekijk hier de mogelijkheden:

Medewerkersverhalen

"Van vaag idee tot het realiseren van een gebouw".

Paul van Moorsel

Projectontwikkelaar Paul van Moorsel aan het woord »

----------------------------------------------

"Een maatschappelijke bijdrage leveren, is waar ik het voor doe."

marjolein cazemier

Regiomanager Marjolein Cazemier aan het woord »

----------------------------------------------

"Continu werken aan een efficienter finance proces"

Financial Controller Petra de Ruiter aan het woord »