Gegevens aanleveren

Heeft u de sociale huurwoning, die wij u hebben aangeboden, geaccepteerd? Dan moet u binnen 3 werkdagen gegevens bij ons inleveren.

Sociale huurwoning gegevens aanleveren

Door het Corona-virus heeft Ymere de dienstverlening aan moeten passen. U kunt tijdelijk geen documenten inleveren bij de balie. U kunt uw documenten wel in een envelop in de brievenbus stoppen. Zorg dat u het adres van de woning waar het om gaat op de envelop zet.

 

Als al uw gegevens in orde zijn, kunnen we het huurcontract tekenen.

Wij vragen van u: 

  • Bij voorkeur ieder document in een apart bestand aan te leveren
  • Alle documenten in pdf aan te leveren, geen foto’s
  • Uw Burgerservicenummer (BSN) onleesbaar te maken op alle documenten, behalve op de kopie van uw ID-bewijs. Daar gebruikt Ymere uw BSN voor een eenmalige controle van uw identiteit. Daarna vernietigen we de kopie direct
  • Maximaal 24 MB aan documenten te uploaden

U kunt de documenten ook langs brengen bij een regiokantoor. Kijk voor de openingstijden bij uw regiokantoor wanneer u langs kunt komen. Toesturen via de website gaat natuurlijk sneller! 

Privacy

We gaan netjes om met uw gegevens. Lees meer in onze privacyverklaring.

Na de controle

Als alle gegevens gecontroleerd zijn en we de woning officieel kunnen toewijzen, dan nodigen we u uit om de huurovereenkomst te tekenen. Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe woning! Lees hoe het nu verder gaat bij Nieuwe woning huren.