Gegevens aanleveren

Heeft u de sociale huurwoning, die wij u hebben aangeboden, geaccepteerd? Dan moet u binnen 3 werkdagen gegevens bij ons inleveren.

Sociale huurwoning gegevens aanleveren

Let op: Heeft u een woning geaccepteerd in regio Haarlem? Dan geldt dat u de eerst volgende werkdag na de bezichtiging vóór 12.00 uur uw documenten compleet moet aanleveren.

Door het Corona-virus heeft Ymere de dienstverlening aan moeten passen. U kunt alleen op afspraak documenten inleveren bij de balie. U kunt uw documenten ook in een envelop in de brievenbus stoppen. Zorg dat u het adres van de woning waar het om gaat op de envelop zet.

 

Als al uw gegevens in orde zijn, kunnen we het huurcontract tekenen.

Eisen aan de documenten:

  • Ieder document in een kleuren kopie aan te leveren
  • Ieder document in een apart bestand aan te leveren
  • Alle documenten in pdf aan te leveren, geen foto’s
  • Uw Burgerservicenummer (BSN) onleesbaar te maken op alle documenten, behalve op de kopie van uw ID-bewijs en kopie paspoort. Daar gebruikt Ymere uw BSN voor een eenmalige controle van uw identiteit. Daarna vernietigen we de kopie direct
  • Maximaal 24 MB aan documenten te uploaden

De lijst met alle documenten om in te leveren staat op een aparte pagina.

Privacy

We gaan netjes om met uw gegevens. Lees meer in onze privacyverklaring.

Na de controle

Als alle gegevens gecontroleerd zijn en we de woning officieel kunnen toewijzen, dan nodigen we u uit om de huurovereenkomst te tekenen. Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe woning! Lees hoe het nu verder gaat bij Nieuwe woning huren.