17-10-2019  |  Nieuwsbericht

Pas op voor nepslotenmakers aan de deur

In Amsterdam Noord en Oost zijn nepslotenmakers aan het 'werk'. Komt er iemand van Ymere aan de deur met het verhaal dat uw sloten niet meer veilig zijn en deze gaat vervangen? Laat de 'slotenmaker' niet binnen en bel direct de politie. Dit is een babbeltruc!

 

De nepslotenmakers zijn oplichters die zeggen dat ze uw sloten moeten vervangen, omdat ze niet meer veilig zijn. Nadat ze dat hebben gedaan, hebben ze vrij spel om op zoek te gaan naar uw waardevolle spullen. Trap hier dus niet in en doe de deur niet open.

Goed om te weten is dat Ymere nooit zomaar aan de deur komt. Ook weten wij waar onze servicemonteurs aan het werk zijn. U kunt ons altijd bellen om dat te controleren. Ook kunnen onze medewerkers altijd bewijzen wie ze zijn en dragen bedrijfskleding.

Met deze tips weet u waar u op moet letten om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc.

 

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief