Buurtbewoners bezochten de extra inloopbijeenkomst
 

Extra inloopbijeenkomst goed bezocht

Veel ‘Noorderlingen’ zijn afgekomen op de extra inloopbijeenkomst in buurtcentrum De Driehoek aan de Waddenweg van afgelopen woensdag. Na een livegesprek op Radio 1 vertelde een aantal buurtbewoners over hun wens voor een extra bijeenkomst in hun buurt. Dat hebben we direct opgepakt.

 

Ruim 130 bewoners kwamen naar de inloopbijeenkomst. We hebben hen verteld over de oplossingen waar we aan werken. Er zijn tientallen extra watertesten aangevraagd en we hebben veel vragen kunnen beantwoorden. Niet op alle vragen hadden we een antwoord, omdat we sommige dingen nog onderzoeken en moeten bepalen. Bijvoorbeeld de exacte planning van wie wanneer aan de beurt is. Zodra we daar meer over kunnen vertellen, horen bewoners dat natuurlijk direct.

De GGD was aanwezig om vragen te beantwoorden over lood en gezondheid. Ook een medewerker van het Stadsdeel was aanwezig. Nieuw bij deze bijeenkomst waren de specialisten van Normec Biobeheer, die uitleg gaven over de watertest en hoe die wordt uitgevoerd. Veel bewoners waren blij met die toelichting, omdat het ze duidelijkheid en vertrouwen gaf over de gebruikte methode.

Inloopbijeenkomst


Heeft u nog vragen?

Ga naar ymere.nl/waterleidingen voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. We helpen u graag.

Meer over dit onderwerp:

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden