Kan ik hier wonen?
 

Kan ik hier wonen? Meld je aan en kampeer met Erik Gerritsen!

Erik Gerritsen, bestuursvoorzitter van woningcorporatie Ymere, kampeert van 15 tot en met 16 november op een voormalig erf van een boerderij in Nieuw-Vennep. Zijn uitzicht: braakliggende akkers. Of is het een plek waar we samen duizenden nieuwe huizen kunnen bouwen?

#hierkampeerik

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan en het is tijd voor actie. We moeten samen blijven versnellen. Want zonder woning kampeer je. 24 uur lang woont en werkt Erik vanuit een camper. Hij gaat in gesprek met woningzoekenden en luistert naar wat zij nu het hardst nodig hebben.

Wat is jouw verhaal?

Iedere woningzoekende heeft een eigen zoektocht, een eigen verhaal. Je loopt tegen talloze problemen aan als je zoekt naar een goede en broodnodige basis. Deze verhalen halen we op. Nu, maar ook straks op de camping. Om iedere persoonlijke boodschap mee te nemen naar Den Haag.

#waarkanikwonen

Waarom kampeert Erik op een erf in Nieuw-Vennep als het herfst is? Heel simpel. Om zo in de aanloop van de Tweede Kamerverkiezingen op een sympathieke en ludieke wijze aandacht te vragen voor de woningnood. En vooral: hoe de woningbouwopgave samen te versnellen. Want we hebben elkaar nodig dit te realiseren. Ook huurders, stakeholders, beleidsmakers, bouwers, ambtenaren en omwonenden zijn op de camping aanwezig om hun idee en bijdrage met woningzoekenden te delen. 

Met jouw verhaal naar Den Haag

Op donderdagmiddag 16 november deelt Erik Gerritsen graag ter plekke de verhalen die hij heeft opgehaald. En staan we kort met woningzoekenden en al deze betrokkenen stil bij de kansen en uitdagingen van woningbouw en gebiedsontwikkeling in de regio Haarlemmermeer. Maar vooral: hoe dit samen te versnellen. Al onze plannen en ideeën delen we met ‘Den Haag’ ter inspiratie voor het nieuwe kabinet. 

We hebben ook jouw input nodig. We hopen dat jij ook komt. En nodigen je daarom graag uit voor deze actie. Meld je hier aan, wij regelen de rest.

Ja ik wil meedoen met deze actie!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Ymere 

Aanmelden

Met persvragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van Ymere via communicatie@ymere.nl..

Meer over dit onderwerp: