Onze studentenwoningen staan voortaan op Room.nl

Vanaf vandaag, donderdag 4 april adverteren wij onze studentenwoningen in Amsterdam en Haarlem via het platform Room.nl.  Onze studentenwoningen verhuurden we eerst via Studentenwoningweb, een platform van Lieven de Key. Dit platform stopt binnenkort.

‘Onze’ woningzoekende studenten krijgen automatisch een gratis inschrijving bij Room (normaal €35) én behouden hun inschrijfduur, die belangrijk is om voor een woning in aanmerking te komen. Op Room.nl is het aanbod groter. Hier bieden namelijk ook andere verhuurders, zoals DUWO (eigenaar van Room), Lefier en Idealis hun studentenwoningen aan. 

In februari hebben we onze zoekers naar een studentenwoning al geïnformeerd over de overgang van Studentenwoningweb naar Room. Op 4 april krijgen zij automatisch een activatielink voor hun Room-account. Onze studentenwoningen in Almere blijven we voorlopig aanbieden via WoningNet, omdat dat zo is afgesproken in de huisvestingsverordening.  

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden