Nieuwbouw

 

Nobelhorst

Nobelhorst in Almere Hout is een dorp in de stad. Hier ontmoeten de bewoners elkaar op straat en spelen de kinderen samen. Maar wat Nobelhorst uniek maakt in Nederland is dat het dorp voor een groot deel bestaat uit initiatieven van bewoners en ondernemers. 

Nobelhorst

Elk buurtje is anders

In het dorp Nobelhorst heeft elk buurtje zijn eigen karakter en zijn de huizen verschillend. Bewoners wonen hier vlakbij het bos en er is ook veel water in de buurt. En Nobelhorst groeit. Er komen meer huizen bij. Maar het knusse ons kent ons gevoel dat blijft in hèt dorp van Nederland.

Op dit moment zijn alle woningen in Nobelhorst gerealiseerd. Er worden nieuwe woningen bijgebouwd. Dat is in een volgende fase. De voorbereidingen zijn bezig. De bouw is nog niet gestart. 

Vergoeding betaalt u om energiezuinig te wonen

De woningen worden allemaal zeer energiezuining. Ook de woningen die we in de toekomst gaan bouwen. Omdat deze huizen energiezuinig gebouwd zijn, betalen bewoners straks hiervoor een vergoeding aan Ymere, oftewel de Energie Prestatievergoeding (EPV). 

Lees hier meer over hoe dat zit>>

Zonnepanelen
Zo komen er onder andere zonnepanelen

Voorzieningen in Nobelhorst

Op loopafstand zijn er een aantal voorzieningen zoals bijvoorbeeld enkele horeca gelegenheden, een sportschool, huisarts, tandarts en een kinderdagverblijf,  En er komen steeds meer voorzieningen bij, want Nobelhorst groeit. 

Bereikbaarheid van Nobelhorst

Vanuit Nobelhorst is de stad Almere goed bereikbaar met de auto. Er rijden ook 2 buurtbussen door de wijk en de fietsentunnel onder de A6 is bijna klaar.

Buurtbus
Zo rijden er ook twee buurtbussen door de wijk

WoningNet Almere

We gaan de komende jaren verder met de realisatie van nieuwe woningen. Als er nieuw aanbod beschikbaar komt dan kunt u reageren als de verhuur start. U kunt dan reageren op de advertentie wanneer u in aanmerking komt voor een sociale huurwoning en staat ingeschreven op WoningNet Almere.

Komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning? Dan kunt u reageren via WoningNet

Op de hoogte blijven?

U kunt u hier aanmelden om op de hoogte te blijven van dit project.

Aanmelden