Kosten gas en licht blijven hoog

De energieprijzen zijn in een razend tempo tempo gestegen en blijven misschien nog wel even stijgen.

Zuinig omgaan met energie is de snelste manier om uw energierekening omlaag te krijgen. Maar zo min mogelijk energie gebruiken wordt lastig als u in een woning woont die niet goed is geïsoleerd. In een tijd waarin de energieprijzen zo zijn gestegen beseffen we maar al te goed dat huurders in een goed geïsoleerd huis willen wonen. Een huis met een groener energielabel kost nou eenmaal minder energie.

We steken daarom veel geld en tijd in het verduurzamen van onze woningen. Meer dan de helft van onze huurders woont al in een comfortabel en groen huis. Dat willen we liefst voor al onze huurders. Helaas kunnen we onze woningen niet allemaal tegelijk aanpakken, hoe graag we ook zouden willen. We kijken nu hoe we dit wel sneller kunnen uitvoeren. Misschien staan we niet direct bij u op de stoep, want al met al duurt het nog steeds een aantal jaren voordat wij echt alle woningen hebben verduurzaamd.

Kijk op  www.ymere.nl/grip-op-de-energierekening wat u kunt doen. Denk aan bespaarproducten, zoals het aanbrengen van radiatorfolie, kleine aanpassingen in uw verbruiksgedrag of het aanvragen van toeslagen, zoals de energietoeslag. Een energiecoach kan u hierbij helpen. 

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden