ondertekening nieuwe co-makers
 

Samen werken aan effectievere dienstverlening!

Goed nieuws! We hebben de samenwerkingsovereenkomst met Coen Hagendoorn en VAN LITH BOUW/Schouten Techniek getekend. Zij gaan aan de slag met Projectmatige Woningverbetering voor Ymere. “Het is belangrijk om te zorgen voor effectieve dienstverlening bij het verbeteren en onderhouden van onze woningen. Zodat onze huurders zich veilig en comfortabel voelen. En dit zijn twee partners die al bewezen hebben dit te kunnen’, aldus Jeroen Mennink.

 

Samen met VAN LITH BOUW en Coen Hagedoorn Bouw leggen we de focus op integrale projectmatige woningverbetering. “We pakken niet één aspect van de woning aan, maar meerdere dingen worden tegelijkertijd verbeterd. Bijvoorbeeld door de woning te isoleren, veiliger te maken, de keuken aan te pakken en mechanische ventilatie te installeren, aldus Niels van Ginneken, directeur van VAN LITH BOUW/Schouten Techniek”.

Veel ervaring

VAN LITH BOUW/Schouten Techniek heeft al veel ervaring met dit soort projecten, we werken dan ook al ruim 10 jaar samen met elkaar. Niels van Ginneken zegt: “Soms bouwen we woningen weer helemaal opnieuw op, met nieuwe indeling en al. Dat is heel ingrijpend voor huurders”.

 
Ondertekening van het contract
Ondertekening van het contract
 

Verbetering met oog voor bewoners 

Het is dan ook niet altijd makkelijk om deze werkzaamheden uit te voeren, vooral als de verbeteringen plaats moeten vinden in bewoonde staat. Maar beide partijen staan bekend om hun uitstekende bewonerscommunicatie. “Dit is belangrijk voor ons, we hebben partners nodig die goed met ons samen kunnen werken, en begrijpen dat de veranderingen voor bewoners niet altijd even makkelijk zijn”, zegt Jeroen Mennink.

Ook Coen Hagedoorn Bouw is als partner bij Ymere niet nieuw. “Wij zijn al een vaste partner van Ymere, en zijn erg trots dat wij het vertrouwen krijgen om onze samenwerking uit te bouwen binnen de afdeling Vastgoedbeheer. We optimaliseren het bestaande proces en gaan verduurzamingsprojecten realiseren”, aldus Luuc Rutgers, adjunct-directeur Coen Hagedoorn Bouw. ”We krijgen daarbij de ruimte om circulaire en energiezuinige ontwikkelingen toe te passen en op die manier actief bij te dragen aan een duurzame en betaalbare woningvoorraad.”

Het ondertekenen van het contract is een stap in de goede richting om de samenwerking binnen projectmatige woningverbetering verder te professionaliseren, en draagt bij aan effectievere dienstverlening. Jeroen Mennink: “De wens is om de fijne samenwerking nog jaren door te laten lopen! Zodat bewoners te maken krijgen met een vlot proces”.

Meer over dit onderwerp: