Uw huur overmaken

U kunt de huur ook zelf aan Ymere overmaken. U kunt dit iedere maand opnieuw doen of een periodieke overschrijving doen. Let bij een periodieke overschrijving er op dat u de huurverhoging niet vergeet!

Zelf betalen

U kunt zelf iedere maand een overschrijving voor de huur doen. Ook kunt u een periodieke overschrijving doen, dan gaat het iedere maand automatisch. U moet dan wel ieder jaar bij de huurverhoging de betaling aanpassen. Met een automatische incasso gaat dat vanzelf.

U maakt over aan NL 44 INGB 000 50 31 103.  Dit is het rekeningnummer van Ymere. Vermeld uw contractnummer. Het contractnummer staat op uw huurcontract, de huurverhogingsbrief en op de huurspecificatie.

Pinnen op een Ymere-kantoor

Op de Ymere-kantoren kunt u de huur met uw pincode en bankpas betalen. U kunt niet contant of met een creditcard betalen. Let op: de balies zijn niet altijd open voor vrije inloop. Bekijk de openingstijden van uw balie.

Huur direct laten betalen van uw uitkering

Uw uitkeringsinstantie (zoals UWV, Sociale Verzekeringsbank of gemeente) kan de huur voor u betalen. De uitkeringsinstantie betaalt dan rechtstreeks aan Ymere. U krijgt dan uw uitkering min de huur. Dit regelt u zelf met uw uitkeringsinstantie.