Bezichtiging

We willen de woning graag snel weer verhuren aan een nieuwe huurder. Daarom plannen we een bezichtiging in terwijl u nog in de woning woont. 

Om de woning zo goed mogelijk te kunnen adverteren gaan we video's van de woning toevoegen aan onze advertentie. Zo hebben woningzoekers alvast een beeld van hoe de woning eruit ziet en kunnen zij bepalen of ze naar de bezichtiging komen of niet. 

Tijdens de voorinspectie maken we meteen een afspraak voor de bezichtiging. Bij een bezichtiging komen mogelijke nieuwe huurders uw woning bekijken. Er is natuurlijk een medewerker van Ymere bij. Het is natuurlijk fijn als de woning er opgeruimd uitziet tijdens de bezichtiging. U hoeft zelf niet bij de bezichtiging aanwezig te zijn. Als u bezwaar heeft tegen een bezichtiging in bewoonde staat, kunt u dat aangeven. Dan wordt de bezichtiging digitaal gedaan. Overleg tijdens de voorinspectie wat u het beste kunt doen.

Tijdens de bezichtiging kunt u (of de Ymere-medewerker voor u) aangeven of u spullen ter overname aanbiedt aan een nieuwe huurder.