Vocht en schimmel: voorkomen en oplossen

Schimmel kan in elke woning voorkomen. In oude woningen én nieuwe woningen. Vocht is de belangrijkste oorzaak. Heeft u last van schimmel? Dat lossen we samen met u op. Door bijvoorbeeld lekkages te repareren. De ramen open te zetten. De schimmel te verwijderen. En door goed te ventileren. Met de informatie op deze pagina helpen we u om vocht en schimmel weg te krijgen. En we geven aan wanneer u op tijd onze hulp moet inschakelen.

Signalen van te veel vocht in huis

  • Het ruikt (soms) muf in uw woning
  • U heeft schimmelplekken in uw woning
  • Er zit condens op de ramen

Merkt u een of meerdere van deze signalen? Dan is het belangrijk dat u maatregelen neemt. Te veel vocht is niet goed voor uw gezondheid. En is ook niet goed voor uw woning.

 

Condens Op Het Raam Klein 175

Vocht en schimmel voorkomen

Vocht En Schimmel Voorkomen


Te veel vocht in huis is niet goed voor uw gezondheid. En het vergroot de kans op schimmel. We geven u handige tips over wat u zelf kunt doen om vocht in huis te verminderen. Zodat u een beter klimaat krijgt in de woning. Fijn voor u en voor de woning.

Zo voorkomt u vocht en schimmel

Schimmel verwijderen

Schimmel Verwijderen Raam


Heeft u last van schimmel in uw woning? Het is belangrijk dat u schimmel direct verwijdert. Om te voorkomen dat schimmel zich gaat verspreiden. We leggen uit hoe u schimmel het beste verwijdert en wanneer u op tijd onze hulp moet inschakelen.

Zo verwijdert u schimmel

Wanneer vraagt u om onze hulp

Telefonisch Contact (2)


Blijft u problemen houden met schimmel of te veel vocht in huis? Vraag ons dan snel om hulp. Ook als u even niet meer weet wat u moet doen.

Vraag ons om hulp