De Eenhoorn fase 2
 

Nieuwe appartementen in Amsterdam

In het hart van Amsterdam-Oost vlakbij het Amstel Station bouwt Ymere De Eenhoorn. In totaal komen er 330 sociale huurwoningen. De woningen zijn geschikt voor starters en gezinnen. We verwachten dat de eerste woningen in het najaar van 2020 klaar zijn.

 

In de eerste twee weken van juli 2020 kunt u via WoningNet Amsterdam reageren op tientallen sociale huurwoningen. Wilt u een seintje krijgen zodra de woningen op WoningNet staan? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief over de Eenhoorn.

Binnentuin De Eenhoorn
Binnentuin De Eenhoorn
Levensloopbestendige appartementen
Levensloopbestendige appartementen
Appartementen variëren in grootte
Appartementen variëren in grootte
 

Verschillende soorten woningen

Er zijn verschillende soorten woningen. De meeste woningen in De Eenhoorn zijn tussen de 32 en 50m2. Dit zijn 1- of 2-kamerwoningen. Ze zijn geschikt voor starters of mensen die graag gelijkvloers willen wonen. Er zijn ook grotere woningen van ruim 70 m2. Dit zijn 3-kamerwoningen. Deze zijn ideaal voor gezinnen.

Alle woningen hebben een eigen buitenruimte. Het gebouw heeft  gemeenschappelijke ruimtes waaronder een wasmachineruimte. Een aantal woningen heeft geen wasmachine-aansluiting.

Voorzieningen in de buurt

In de buurt zitten twee supermarkten en een huisarts. Op 5 minuten fietsafstand komt u bij het Amstel Station of de winkels van Oostpoort. De Dappermarkt en het Oosterpark liggen op 7 minuten fietsen.

Huurprijzen

Er zijn woningen met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) vanaf € 619,01 per maand voor huurders die recht hebben op huurtoeslag. Huurders die geen recht hebben op huurtoeslag betalen een netto huur van € 737,14 per maand.

Meer weten over de woningen? Kijk op www.ymere.nl/eenhoorn 

 

Wilt u weten of u met voorrang kunt verhuizen naar de Eenhoorn? Maak gebruik van onze Verhuiswijzer. Ontdek binnen een paar minuten of u in aanmerking komt voor een van onze verhuisregelingen.

 

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief