Grip op uw geldzaken met Geldfit

Het is heel normaal dat mensen af en toe zorgen over geld ervaren. Dan is het fijn om op zo’n moment te weten welke stappen u kunt zetten om meer grip op uw geld te krijgen en te houden.

En meer grip op uw geldzaken geeft rust. Op Geldfit vindt u gratis informatie, tips en handige tools.  Als u inzicht heeft in uw inkomsten en uitgaven krijgt u meer grip op uw geld. Zodat u elke maand uw vaste uitgaven kunt betalen. Zoals de huur, verzekeringen, gas, water en licht. En u geld overhoudt om van te leven. 

Op de website van Geldfit: 

  • krijgt u gratis en anoniem advies  en tips.
  • kunt u zelf checken of u financieel fit bent (geldfit-check)
  • kunt u kijken of u recht hebt op bepaalde toeslagen (potjes-check)
  • en welke organisaties bij u in de buurt u kunnen helpen met uw geldzaken

Spreekt u liever iemand over uw totale financiële situatie? Bel dan gratis met telefoonnummer 0800 – 8115.

Ga naar geldfit

 

Geldfit is dé plek voor tips en informatie over geld. U krijgt advies op maat of u wordt in contact gebracht met iemand die met u meedenkt. Veel bedrijven zijn daarbij aangesloten. Ymere ook. Kijk op www.geldfit.nl/ymereKunt u uw huur nu al niet betalen? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag verder met het oplossen van uw  betaalprobleem.

Meer informatie over omgaan met geld

Speciaal voor ondernemers

Er zijn veel subsidies en regelingen beschikbaar vanuit de overheid, speciaal voor u als ondernemer. Geldfit heeft de vijf belangrijkste subsidies voor ondernemers op een rijtje gezet.

Naar alle subsidies