Gepland onderhoud

Wij onderhouden en verduurzamen woningen. Wilt u weten wanneer we bij u aan de slag gaan in de woning? Maak gebruik van onderstaande tool. U hoeft alleen uw postcode en huisnummer in te vullen.

Huurwoningen binnen een VvE-complex

Huurt u een woning in een gebouw met huur- en koopwoningen, dan worden beslissingen over onderhoud en verduurzaming genomen door de Vereniging van Eigenaren (VvE). Ymere is eigenaar van de woningen van onze huurders. Wij zijn lid van de VvE en bepalen mede de planning van het onderhoud en verduurzaming. Als u meer wilt weten over huren in een gebouw met ook woningeigenaren, kijk dan eens op onze pagina huurders en woningeigenaren in één gebouw.

Complex met alleen huurwoningen

Huurt u een woning in een complex met alleen huurwoningen van Ymere, bekijk dan hieronder of er voor uw complex onderhoud of verduurzamingsmaatregelen gepland staan. Verduurzamingsmaatregelen kunnen bestaan uit het isoleren van daken, het plaatsen van HR++ glas, (spouw)isolatie en het aanbrengen van mechanische ventilatie.

Vul uw postcode en huisnummer in om te zien of er onderhoud is gepland voor uw woning.

onderhoud


Let op: de planning kan gewijzigd worden.

Als we het werk voorbereiden, krijgt u ruim van tevoren een brief. Daarin staat precies wat er gaat gebeuren en wanneer.

Bekijk op de kaart wat wij aan onderhoud en verduurzaming doenBekijk op de kaart wat wij aan onderhoud en verduurzaming doen