Digitaal Huurderspanel

We horen graag de mening van onze huurders. Via het digitaal huurderspanel denkt u mee over allerlei onderwerpen die u aangaan, zoals wonen in de MRA, over wijken en buurten maar ook over eventuele nieuwe diensten en producten. U ontvangt ongeveer 4 keer per jaar een uitnodiging per e-mail voor deelname aan het digitale onderzoek. U bepaalt zelf of u mee wilt doen. De vragen beantwoordt u op een moment dat het u uitkomt. 

Ymere trekt hierin samen op met de Samenwerkende Huurdersorganisaties Ymere (SHY).

Meedoen met het Huurderspanel

We hebben al veel bereikt met het panel. Panelleden hebben bijvoorbeeld meegedacht over hoe afrekening van de servicekosten beter kan, maar ook over belangrijke maatschappelijke thema's, zoals duurzaamheid en mobiliteit. 

Dit zijn de onderzoeken en resultaten:

Doet u ook mee?

  • Meedoen is makkelijk: achter uw computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. U ontvangt ongeveer 4 keer per jaar een uitnodiging via e-mail om mee te doen aan het onderzoek. U bepaalt zelf of u meedoet of niet.
  • Als dank voor uw deelname maakt u bij elk onderzoek kans op leuke prijzen.

Ymere en de Samenwerkende Huurdersorganisaties van Ymere (SHY) hebben het huurderspanel opgezet samen met onderzoeksbureau Research2Evolve. Deze onafhankelijke partij beheert het panel en voert de onderzoeken uit namens Ymere en de SHY. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het onderzoek en worden niet ter beschikking gesteld aan derden.