contact sitemap
 

Nieuws

Huurverhoging 2015

24-4-2015
Voor 1 mei ontvangen alle sociale huurders van Ymere een brief over de huurverhoging van 2015. De huurverhoging gaat in op 1 juli. Als u bezwaar wil maken, zorg dan dat uw bezwaar voor 1 juli bij ons binnen is. meer lezen »

Brandweer en corporaties werken samen aan brandveilig wonen

23-4-2015
Samen met vijf andere corporaties ondertekenden Ymere en Brandweer Amsterdam-Amstelland op 22 april de intentieverklaring ‘Brandveilig Wonen’. Hiermee bezegelen alle partijen de intensieve samenwerking met als doel Amsterdam brandveiliger te maken. meer lezen »

Waar moet Ymere voor staan? Geef uw mening in het Digitaal Klantenpanel!

21-4-2015
Waar moet Ymere voor staan? Welke keuzes moet Ymere de komende jaren maken? Voor wie moeten we er zijn? Wat betekent betaalbaar wonen in onze regio? Moet Ymere zich blijven inzetten voor gemengde wijken? Wat vindt u daarvan? Onze klanten kunnen nu via het Digitaal Klantenpanel hun mening geven! meer lezen »

Nieuwe regels woningtoewijzing: woonduur vervalt per 1 juli 2015

20-4-2015
Sinds begin dit jaar heeft de overheid een nieuwe huisvestingswet vastgesteld die 1 juli 2015 van kracht gaat. Dit heeft gevolgen voor (toekomstige) huurders van sociale huurwoningen in de Stadsregio Amsterdam waaronder Amsterdam en Haarlemmermeer vallen. Vanaf 1 juli zijn er nieuwe regels voor de toewijzing van woningen: woonduur telt niet meer mee. Schrijf u vóór 1 juli 2015 in bij Woningnet en zet uw woonduur om in inschrijfduur. meer lezen »

Woningmarkt Haarlemmermeer trekt ruim 800 bezoekers

20-4-2015
Net als vorig jaar, tijdens de eerste Woningmarkt Haarlemmermeer, was het ook afgelopen zaterdag 18 april heerlijk weer. Maar dat weerhield ruim 800 bezoekers niet om zich op de woningmarkt te laten informeren over wonen, huren en kopen. En te zien hoe wethouder Tom Horn op klokslag 12.00 uur de Woningmarkt opende. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »