contact sitemap
 

Nieuws

Gerechtshof stelt Ymere in gelijk: geen schotel aan Chicago-complex Amsterdam

25-2-2015
Een huurder van een woning van Ymere aan het Waagdragerhof in Amsterdam moet een schotel verwijderen omdat de architectonische waarde het complex wordt aangetast en er voldoende alternatieven zijn om buitenlandse zenders te ontvangen. meer lezen »

Snel contact bij huurachterstand

16-2-2015
Als u uw huur niet op tijd betaalt, zoekt Ymere snel contact met u op. We bellen u nu ook met een belcomputer. Heeft u vragen? Kies dan voor doorverbinden met een medewerker van Ymere. meer lezen »

Ymere voor de derde keer gecertificeerd als Top Employer

13-2-2015
Ymere is voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer. Volgens onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het CRF Instituut, voorziet Ymere haar medewerkers van een goede werkomgeving en is er veel ruimte voor ontwikkeling van talent. meer lezen »

Voedselbank bedankt medewerkers Ymere

12-2-2015
Ymere ontving van de Voedselbanken Amsterdam en Weesp en het Voedselloket Almere een dankbrief voor de steun van de Ymere-medewerkers bij de voedselinzameling rond de kerst. meer lezen »

Kostverlorenflat: de sloop is gestart

11-2-2015
De Kostverlorenflat staat midden in het winkelcentrum Hart van Hogeweij in Weesp. De flat werd eind jaren zestig van de vorige eeuw gebouwd voor huisvesting van voornamelijk marinepersoneel, werkzaam op het Domijn in Weesp. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »