contact sitemap
 

Nieuws

Ruim 500 huurders met zonnepanelen in Haarlemmermeer

17-4-2015
Het gaat goed met het plaatsen van zonnepanelen op de daken van Ymere woningen in Haarlemmermeer. Deze week kwam een record aantal van 50 aanmeldingen binnen van huurders die graag zonnepanelen van de lokale energieaanbieder Tegenstroom op hun dak willen. En dat gaat de huurders geld opleveren! meer lezen »

Gemeente Haarlemmermeer haakt aan bij organisatie Woningmarkt 2015

7-4-2015
Op vrijdag 17 april en zaterdag 18 april vinden voor de tweede keer het Woonsymposium en de Woningmarkt Haarlemmermeer plaats. Een initiatief dat de gemeente Haarlemmermeer dit jaar actief ondersteunt. meer lezen »

Frank Brits gaat Ymere verlaten

31-3-2015
Frank Brits (directeur Verhuur en Verkoop) gaat Ymere per 15 juni a.s. verlaten. Dat is besloten in goed overleg met de directie. Ymere vindt het erg jammer dat de samenwerking met Frank niet kan worden voortgezet. Frank zal zijn verantwoordelijkheden overdragen zodra er een opvolger is gevonden. meer lezen »

Ymere komt armste gezinnen in Haarlemmermeer tegemoet in woonlasten

30-3-2015
Ymere komt de armste gezinnen in de gemeente Haarlemmermeer tegemoet in hun woonlasten. Ymere doet dit ter compensatie van de huurverhoging per 1 juli 2014. Het gaat om een bedrag van 310 per gezin. De regeling is voor gezinnen met kinderen waarvan de ouder(s) in de bijstand zit(ten) en een sociale huurwoning van Ymere huren boven de 600. meer lezen »

Grootschalig regionaal woononderzoek brengt wensen in kaart

27-3-2015
Eind maart, begin april vinden 75.000 inwoners van de stadsregio Amsterdam, Almere, Haarlem, Muiden en Weesp een uitnodiging in hun brievenbus om mee te doen aan een woononderzoek. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »