contact sitemap
 

Nieuws

Oostpoort genomineerd voor NEPROM-prijs locatieontwikkeling

26-3-2015
Oostpoort is genomineerd voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015. De prijsuitreiking vindt plaats op 23 april tijdens de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. meer lezen »

Nieuw verdienmodel voor co-makers van Ymere

23-3-2015
De co-makers Dura Vermeer en Hemera zijn met woningcorporatie Ymere een nieuw verdienmodel overeengekomen voor projectmatige woningverbetering. De aannemers berekenen niet langer winst over kosten, maar winst over de samen afgesproken kwaliteit van het werk. Deze afspraak is vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst co-makership die op 24 maart wordt getekend bij Ymere. meer lezen »

Huurverhoging beperkt: Ymere ontziet huurders in 2015

20-3-2015
Ymere ontziet in 2015 haar huurders bij de jaarlijkse huurverhoging. Voor veertig procent van de huurders in de laagste inkomenscategorie - 22.000 huishoudens - wordt die verhoging beperkt of wordt afgezien van huurverhoging. Ymere heeft daarover overeenstemming bereikt met de Samenwerkende Huurdersorganisaties Ymere (SHY). meer lezen »

Ymere versnelt onderhoud en verbetering Van der Pekbuurt

17-3-2015
Ymere gaat het onderhoud en de verbetering in de Van der Pekbuurt versnellen. Naar verwachting zullen 1100 woningen eind januari 2016 een onderhouds- en verbeterbeurt hebben gehad. Dit is bijna een jaar eerder dan in de eerste instantie gepland. meer lezen »

232 huurwoningen van Ymere in 2014 vrijgekomen na actie Zoeklicht

9-3-2015
Ymere pakt samen met het meldpunt Zoeklicht in Amsterdam en de andere woningcorporaties woonfraudemeldingen steeds effectiever op. Vooral sociale huurwoningen blijven zo behouden voor die Amsterdammers die daar recht op hebben en vaak lang moeten wachten op een geschikte huurwoning. Bij Ymere kwamen zo het afgelopen jaar 232 woningen vrij. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »